piu

Alla inlägg under februari 2009

Av pirkko sundeborn - 11 februari 2009 21:56

 Ja vad har vi gjort , inte mycket Ingvar kom hem natten som var vid 5 tiden i morse, jäklas o jäklas........ Så han sov till 12 tiden idag sedan skulle han börja kl 16.15 men fick inte bilen förrän vid 19 tiden nu ikväll så han får vid 18.30 hemifrån , så det lär väl bli sent inatt igen ???????????? Har så mycket jobb i omed att det är bilar som står på verkstad , med stora fel. Så dom kör så i in i norden. O sedan är det så kallt så grejerna håller inte för den här kylan . Men det släpper väl snart de här helsike. Jag är så hostig o kraxig fortvarande, har hört folk som tar bara om o om igen, var så hes idag o igår kväll så jag kokte vatten o tog 2 matskedar konjak i , (ingen alkoholism) det var jätte äckligt men det hjälpte lite mot hesheten. Hostade inte så vansinnigt inatt . Snart vet jag inte vad man ska ta förngt.börjar bli så jäkla less på det här, grannens barnbarn har 3.dje gången flunssa efter jul , vad är det frågan om. Benny ringde igår kväll o ville ha b-vakt till helgen, men jag fick säga ifrån, känns som att vi orkar inte den här helgen o Ingvar är då så slutkörd så han måste också vila , han har också förkylning i kroppen , men han har jobbat ändå. Han vill bara sova o vila när han är hemma, gubben börjar ju också bli "gammal" inte länge som 30 åring då orkade han jobba hur mycket som helst. Men så är livet, men vi ska ha lill-troll den21 februari istället , då går Ingvar på fri vecka så han får vila . Man har så dåligt samvete när man säger nej till barnbarn men man måste ha ju ork själv också annars är man inte bra barnvakt.Men de förstog någ de Carro o Benny. Hon är ju så snäll o go den lilla.Men man måste vara på alerten själv ändå. Nu ska jag kolla lite på nätet innan jag går o lägger mig så ha det gott folk.

Av pirkko sundeborn - 10 februari 2009 15:44

Idag har Alicia o Jeanette varit här så gott som hela dan det är ju bara roligt med besök av de sina, vi åt nudlar till lunch o smörgås. Sedan har de  pratat om resan de ska åka i Mars, tittat på kataloger med många härliga bilder o VARMT framför allt, det har vi ju inte just . De åkte hem precis Alicias kompis Alva skulle komma o sova hos Alicia , ja det börjas nu att sova över, det går någ säkert bra de små jänterna fnitter o prat halva natten säkert. Ikväll ska jag till grannen o spela det var ju ett tag sedan sist, har inte haft ork o lust heller att spela, Ingvar jobbar ju så då sitter jag ändå ensam så varför inte?  Har nyss även ätit middag fiskpinnar o hem mos. Faktiskt tycker jag om fiskpinnar ibland. Nehej nu ska jag hänga tvätten innan jag ska spela, så ha det.

Av pirkko sundeborn - 9 februari 2009 14:50

Vi har inte gjjort så mycket i helgen , bara varit . Ingvar har varit ute o skottat o skottat .................. flera ggr. Sen har vi bara varit inomhus, tittat ut ibland på kaoeset med fallande snö. Idag är det faktiskt härligt väder solsken o -6 , men det blåser . Vi är inte riktigt 100 än med förkylningen, trötta o lite hängiga, båda två.Ingvar har nyss åkt till jobbet skulle en lång sväng ikväll till Sveg o Vemdalen så det lär väl bli bra mycket klockan innan han kan lägga huvudet på kudden. Nu ska jag gå o ta en kopp o kolla om "räkningsbilen " har varit ännu?! Ni får ha det så vi får höras.

Av pirkko sundeborn - 7 februari 2009 17:59

 Fy vad det snöar  hela tiden o kallt är det också . En riktig vinter med andra ord. Idag har vi inte gjort så mycket var fram o tillbaks till Ica bara. Sedan är det allmänt tråkigt , ids inte titta på Tv heller , sedan vet inte riktigt om vi vill gå till I o B heller o spela för förkylningens skull, fast Bengan var ju hit idag o tog en kopp java. Det kommer ju Melodifestivalen , men vet inte om jag har lust o se på det. Nu pratar I med bror sin i telefon , jag ska gå o ducha en sväng , ha en bra lördags kväll.

Av pirkko sundeborn - 6 februari 2009 13:57

 Har varit på Lidl o handlat lite träffade min kusin Ekke på stan, det var ett tag sedan, pratade en stund men huga vad kallt det var.  Nu har jag gjort köttbullar till middag , det blir någ så bra. Sedan har det väl inte hänt så förfärligt mycket mer. Fortvarande kraxig, pratade med syster på vårdcentralen i går , hon sa att det var bara o härda ut, väldigt ihärdig förkylning som går nu i vinter så det var att vänta      ut.??? !!!!!!!!!  Ja det var ju en tröst.  Nu ska jag gå till källarn o hämta potatis. Vad intressant? Ha det o en trevlig fredag afton.

Av pirkko sundeborn - 5 februari 2009 17:14

Alicia o Jens kkom på besök nu i eftermiddags de hade varit på VC o tagit sprutor för Thailands  semester, Alicia sa att hon grinade inget när dom stack , det gjorde inte så värst ont. Men efter ett tag när vi satt o drack kaffe så gjorde det helt plötsligt ONT så vi fick ta plåster på den röda lilla pricken, se barn. När Jeanette var liten så tog hon plåster till o med i munnen o alla blåmärken hon hade på bena, så blev hon frisk på fläcken ????!!!!!!!!!!  Har varit o satt på bastun så vi ska bada i kväll man har ju rena lakan i sängen så det är så fräscht o gå o lägga sig. Har nyss ätit jag är så mätt så. Rap.

Av pirkko sundeborn - 5 februari 2009 09:14

 Har slängt ut sängkläderna för vädring tvättmaskinen på o.s.v Har även ringt till vc o fått tid till farbror docktor den 20 ;nde , för kk.s intyg samt , han får skicka remiss till ortop. fy så hemskt blää men det finns inget annat  val bli bara sämre med fingrarna , ont i hela vänster handen det är väl något skit, går väl för länge med ???????? Men nu är det gjort så det lär väl bli op, fram på vår kanten IGEN. Pratade med sonen även igår kväll , så han var lite glad iallafall angående jobb, fram till april har han jobb iallafall om han inte får det andra jobbet, som han sökt. Så nu blir det "snöfria" trottoarer från Fläsian o till bommen o halk säkra ???????? Det ska han sköta ett par månader, det var ju skönt att det blir ngt. istället för arb, lös. Det är hårt för många nu o mer lär det väl bli. Idag ska jag byta sängkläder o försöker o städa sängkammaren, baciluskerna ska ut man nästan "ser" dom i luften man hostar o harklar nätterna igenom , så man kanske känner sig fräshare till nästa natt , har även öppnat fönster där så det vädras ut skiten. Sedan görs det väl inte mycket mer idag men det räcker väl, just nu, Middag blir typ fläskpannkakor gjord på spisen ( som plättar med bacon o persilja i ) mycket gott men jag ska äta  rösti , morötter o vitkål riven. Igår kväll ringde min barndoms vän från finland o pratade säkert 1 timme hon jobbar som besatt är 54 år fattar inte att hon orkar, men hon har inga barn o barnbarn, bara man , så båda har egna företag fast Aila jobbar med sitt o hans 7dag i veckan ibland kan hon ta ledigt en dag i veckan , otroligt , men sån har hon alltid varit , rest o lärt sig säkert 6-7 språk , så hon kan komunisera  något så när , gör sig förstådd  o vissa språk klarar hon galant, To m kinesiska. Ja har man varit lat eller varför har man inte varit så allert, kanske för man har haft familj , men det ville jag ha till vilket pris som helst , det bästa jag har så då är man RIK. Det andra  har fått varit , bara man har friska o välskapta barn o barnbarn, eller hur?  Faffa pratade med lill-troll  härom kvällen så hon skrattade så högt i telefon så tom jag hörde när jag satt mitte mot Ingvar , han blev sååååå glad, när han fick höra henne "prata" med faffa. Är också nyfiken o se Alicia hur hon ser ut sen hon var till Jenni o klippte sig, hon har förklarat på telefon hur fint det är nu. De små trollen. Nu ska jag brygga lite till java o ta en kopp innan jag ska börja städa sängkammaren, så ha en trevlig dag; ps idag är det min kära bortgångna morfars födelsedag så Hej morfar i din himmel.

Av pirkko sundeborn - 4 februari 2009 13:17



 Ja GRATTIS BENNY  på 33 årsdagen , hippii hurra. !!!!!!!!!!!!


Har ringt o grattat han imorse. Sedan har jag väl inte gjort så mycket tänkte baka lite matbröd bara , så nu jäser degen. Har även varit på en kort prommis orkar inte än så långa o sedan börjar  jag hosta som en vet i tusan håller på o spy som man hostar, tror snart att jag knäcker revben för det här hostande. Har även fått kallelse till något som heter kom vidare från kommun, ska börja den 24/2 på det , men vet inte vad jag ska göra där? Måste op. fingret igen, så får vi se vad det blir av det hela , det är väl någt.    som man diskuterar  hur , var o när . Ingen som helst aning. 11/2 ska jag till ögonläkare. Så nu vet inte vad jag ska skriva bli bara pannkaka av allt tror jag så ha en trevlig eftermiddag .

Ovido - Quiz & Flashcards