piu

Alla inlägg under december 2008

Av pirkko sundeborn - 9 december 2008 07:55

Ja det var jag i morse vaknade vid 6 tiden kunde inte somna om vred mig till 6. 30 sedan klev jag upp , nu har jag tagit ut säng kläderna madrassen o allt dammsugit sängen m.m . Ibland är jag så duktig jag måste göra ngt.när jag har såååååå jäkla ont i fingrarna det släpper liksom när man gör ngt.men man får mer ont sen, konstigt man kanske inte tänker på det lika mycket när jag rör mig eller vad det nu kan vara????? Idag ska jag gå på "posten" har mycket att uträtta sedan får vi se hur mycket mer jag får gjort.Kanske göra någon deg ska inte baka så mycket ingen äter ju det blir mer mat istället det går ju alltid åt.Men det får vänta till sista veckan köttbullar ska jag göra i förskott o lite annat jux. Jag hade så ont i magen inatt har varit på toan flera ggr. men vet inte om det var magsjuka aktigt eller om det var att jag drack så mycket kaffe igår tror det  ibland blir jag så uppkörd när det blir för mycket kaffe även lite nervösitet ligger väl i inför lördag fast det inte jag som ska gifta mig men ändå.Pratade med Anki igår kväll de ska ju åka till Tallin idag de var så himla förkylda inte roligt att åka då men de får ju inte tillbaka pengarna heller så de skulle i väg ändå trevlig resa. Men folk blir ju sjuka i det här vädret kallt o varmt vartannat basiluskerna älskar det här klimatet. Nu ska jag gå o sätta på tvättmaskinen sedan ska jag hitta på ngt. sängkläderna får hänga ute en stund till , ha en bra dag gott folk så vi hörs igen

Av pirkko sundeborn - 8 december 2008 14:36

Jag sov som en stock inatt vaknade så himla sent idag 9 15 det var sent i mina mått mätt, men det var så himla skönt.sedan åt jag bara frukost o åkte till S-vall skulle uträtta grejer innan lördag så nu är det gjort, köpte en ny skjorta till Ingvar o en Bh till mig + annat jux. Det var så moddigt o gå på gatorna så man fick ont i fötterna .Sedan var jag på Lidl o handlade lite grönsaker , så det var väl allt jag gjorde , måste till stan nästa vecka o handla klappar nu funkar inte hjärnan att handla sådant, det är så mycket annat att tänka på . Men det hinns nästa vecka, har klart vad jag ska köpa så det lär väl gå rätt så smidigt???????? Nu håller jag på o laga middag potatis köttbullar o stekt vitkål blir det det tycker vi båda om.Ikväll får vi ta o prova kläder vi ska ha på oss. Jag ska ha en vinröd lång klänning , har lånat den , skit snygg tycker jag att den är med en stor sjal över axlarna , passar säkert allt går ju i vinrött o vit på bröllopet. Ingvar ska ha en kostym vit skjorta o en vinröd slips.Då matchar vi något så när varandra. Det blir säkert bra .Det är väl brudbaret som står i centrum o de små så söta näpparna så vi får titta på dom o fälla en o annan tår förstårs.Jag fasar redan för jag är så fjantig jag började redan att gråta när jag fick se min son förra året i frack strax före vigseln men det gör väl inte så mycket , jag kan inte stoppa mina tårar det går liksom inte dem bara kommer.Ja ja  det finns ju pappers näsdukar. Nu ska jag gå o titta i brevlådan om RÄKNINGS BILEN har varit ännu. ha en bra em. mina vänner så vi hörs igen.

Av pirkko sundeborn - 7 december 2008 22:24

Ja nu börjar det närmar sig på riktigt så dottern blir fru. Ihelgen hade killarna sven sexa till Jens , dom kidnappade honom hos oss. Jag skickade med kläder som han skulle ha på sig som Jeanette hade lämnat här, du milde tid vilka kläder huga . Jag blev väckt kl. 03.33 av en ilsken telefon signal, jag fick hjärtat i halsen, det var Jeanette som ringde om jag kunde åka o hämta Jens  i Forsa , jag gjorde det o skjutsade hem honom, han var allt annat än spik nykter kan jag säga, men det gick ju bra. Tur att sådana tokerier är över nu ,Jag gick o la mig igen vid 5 tiden men det var svårt att somna om men sov ca 1 timme . Idag har jag varit hos jola  en sväng, sedan var vi till Nolby fram otillbaks o körde hem Jens bil den har ju stått hos oss sen igår. gick även till B o I o spelade ett par matcher .Sedan har det väl inte hänt så mycket mer Benny , Carro o lillen har visst haft en jäkla magsjuka alla har visst spytt o det andra , fy så hemskt , lill-trollet det är ju syndom dom små liven när de blir sjuka , o slöa. Januz o Jola var också hit igår kväll en sväng sedan gick vi till Ica o mötte upp Jeanette vid 18.30 Alicia följde med henne hem, idag skulle hon till en komppis o jul pyssla med andra barn kul.Tur det så Jens fick vara själv hemma o sova antagligen gjorde han det .Hah-haa.Nu ska jag leta också bädden känns så imorgon åker jag någ till S-vall nästan måste snart. ha det alla bloggare.

Av pirkko sundeborn - 3 december 2008 21:09

Ikväll åkte Alicia hem till sig så det blev nästan skrämmande tyst i huset, konstigt när de små åker så saknar man de på en gång fast ibland känns det skönt när dom åker men saknar de på engång, de är någ så med alla oss far/ mor föräldrar. Hon har redan ringt till mig o talat om att hon saknar mommo, det värmer.Ja vi har ju lekt o klippt o det vanliga varit ute i det här blöta vädret men det gick ju bra o sysselsätta sig idag ute med snöbollar o snögubbar, sedan var Alicia ute en sväng till med moffa o skottade snö.Ingvar var alldeles slut ,med den här tunga snön.Sedan har det väl inte hänt så mycket mer än det gamla vanliga pratade med Carro också idag o den lilla -trollet .Nyss ringde Åke  från Skönsmon o berömde våran son.Han hade hjälpt Åke idag, det var ju roligt att höra.Nu ska jag spela en stund inget på dum burken heller har sett Bonde söker fru bara.Lite roligt att titta på behövs inte tänka mer än titta.Ni får ha en bra kväll alla glada.

Av pirkko sundeborn - 1 december 2008 15:51

Jisses vad det går undan inte ens 2 veckor till Bröllopet. Vi ska först på fm. den 13 till Sundsvalls teater på Alicias dansavslutning, sen hem o byta om bara o i väg till kyrkan det bli lite stressigt men vi kan inte missa sessans dans uppvisning så det får bli så. I helgen hade tjejerna mö hippa åt Mutti, de hade haft så kul , med alla tokigheter de hade hittat på det var visst 15 stycken som var där .Hon hade haft sååååååå fina kläder på sig hela dan o kvällen det kan jag tro. Jag skrattade när hon beskrev allt hon hade fått vara med om. Vi har väl inte gjort så mycket eller rättare sagt jag , Jens o Alicia kom hit i lördags em. han hjälpte Ingvar som vanligt, jag o Alicia ritade o grejade . På söndag kom också Jens o hela familjen Alicia stannade här sedan för hon ska vara här tills på onsdag kväll Jens är borta o jobbar igen.Ingvar jobbar em. skiftet så lill-sessan o jag är ensamma, Jeanette skulle komma efter jobbet hit vet inte om hon sover över eller hur hon gör men det tror jag inte att hon kan stanna hon måste hem o elda o vara med katterna. Alicia o jag bakade även pepparkakor i lördags kväll , jag hade ju bakat innan också men hade lite deg så hon fick också baka , nästa jul är det väl en till troll o hjälper till men det mesta åker någ i lilla munnen men det gör ju det samma. God trollerna.Nu ska jag gå o umgås med Alicia hon tittar på MUsse. Ha en trevlig afton.

Ovido - Quiz & Flashcards