piu

Alla inlägg under augusti 2008

Av pirkko sundeborn - 7 augusti 2008 22:02

Idag har vi varit bara o handlat det har ju små regnat hela dagen, men nu på kvälls kvisten har det varit uppehåll. Jag har burit ut allt som ska med till O-sjön imorgon, vi ska ju bju Larsson på middag  lördag kväll , Vesterlunds , lasssilas o vi . Hoppas det blir bra med allt. Vi ska som knyt kalas för honom, vi får ju stå på hans mark så det är därför o han är så snäll farbror "docktor" Larsson med sin Blå Fisk. Ingvar får dra mig dit i morgon , Ingvar kommer på Lö morgon, han jobbar i morgon kväll, så jag kan lika gärna vara där än sitta ensam hemma på fredag  kväll.Ikväll var Anki o Kjell o tog en kopp, o andra ärenden också . Det var ett tag sedan de var hit, men de har sitt som vi har vårat hela tiden upptagna med något. nu ska jag spela lite innan jag går o lägger mig är inte det minsta trött, drack kaffe så nu ligger jag väl vaken halva natten. Ha det Trevlig helg på er alla glada

Av pirkko sundeborn - 6 augusti 2008 21:46

Igår kväll ringde Alicia o frågade om hon fick sova här på lördag , men det var någ 1.ta gången jag fick säga att det går inte för vi ska ha vuxen kalas på lördag. Så jag fick så dåligt samvete så jag ringde o frågade Jeanette om hon fick komma igår kväll o sova här det fick hon, Ingvar jobbar em skift o han skulle ändå kliva upp tidigare i morse för han var till VC. Vi har knappt träffat henne på en månad , bara sådär. Det är alltid roligt när de små kommer på besök. Ihelgen som var , blev det mycket den minsta trollet.De är för härliga , Cornelia har ju lärt sig att vinka , o svara hon har sån röst den lilla när hon "svarar" man blir så fyll iskratt, o hon bara ler med hela ansiktet.Jag gick till I oB o vattnade sen Jens o Alicia hade åkt hem, blev sittandes där en bra stund sen, o pratade skit. Sen ringde  moster när jag kom hem o pratade en lång stund också. Nu ska jag gå o tömma diskmaskinen vilket jag tycker mindre om. Vi får höras natt i natt

Av pirkko sundeborn - 5 augusti 2008 15:17

Idag mår jag för en gångs skull rätt så bra , vill göra så mycket men avvaktar så det inte bli bakslag. Har varit ute mest hela dagen, tänkte åka till Värsta o kolla på hallon vi hade ju så mycket trädgårds hallon där, men gamarna har väl varit där o skövlat som allting de har röjt runt där. Men det är ju inte vårat länge , men det är liksom svårt att  förstå att det inte är så länge. Sen tänkte jag göra blommkålspaj det blev så mucket över efter middagen.Igår kväll åkte jag till stan o köpte en sak som vi ska ge bort.  Sen var jag på Lidl o handlade lite delar. Det var väl allt , tänker på våran komppisar som åkte till Riga igår kväll , det har ju blåst en aning , så det kan inte varit så kul precis synd för dom, det kostar ju en del att åka , så vill man ju inte ha sånt väder , men det går ju inte förrutse, men de hade köpt "åkband" ifall att det skulle blåsa. Dom kommer hem till Borlänge i morgon kväll jag ska ringa o höra hur det gick som.Nu ska jag hitta på något så ha det gott folket.

Av pirkko sundeborn - 3 augusti 2008 19:23

Jag skrev någ inte igår , var så trött efter allt stå o hej. Vi var på Cornelias namn givnings fest på Alnön, Jens o Alicia åkte med oss dit  o hem. Det var jätte fin tillställning måste jag tillstå,Lill-sessan var så fin i sin nya vit klänning med blom proderier o spets- skor , o vita leggings, hon var så himla söt o snäll hela dagen bara skratt .Hon fick fina presenter o pengar , vi skulle hålla tal mormor o farmor , men som vanligt gråter jag så till slut fick jag ge pappret till farfar så han fick läsa , mormor gick det något bättre men rösten darrade .Sen läste Carros farmor 2dikter, de var också så vackra att man fick torka bort tårar. Vi var ute i trädgården hos Cornelias mormor, regnet höll sig borta hela tiden, vi gick tips promenad jag hade alla rätt fick en god choklad påse , frågona handlade om Cornelia i o utanför magen, det var lite kul inslag i det hela . Sedan åkte vi hemåt vi åt pizza på Alforno ides inte ställa mig o laga mat.Sedan gick vi o hälsade på Bengan han fick ju komma hem igår från sjukhuset, Sen gjorde vi just inget det började regna vid 8 tiden. Idag har Benny o lill-trollet varit här halva dagen, Benny ville gå på NSK o titta på Stanley bucklan Zäta var där o visade upp den, så Benny kom o lämnade sessan hos mig o Ingvar följde med honom dit, gud i himmelen vilken kö av bilar det var på våran väg ,får vi se i tidningar hur mycket folk det var där, det var trafik vakter ända vid våran infart, Jens brossa Jimmy lämnade sin bil hos oss .Så nu har sonen o lillen åkt hem så vi sitter alldeles själva,Trodde att Alicia skulle vara hos oss i morgon men det hade jag fattat fel.Vet inte vad man ska hitta på nu bara vara eller ???

Av pirkko sundeborn - 1 augusti 2008 22:48

Ja faktiskt är jag trött för engångs skull, sov oroligt i natt, för jag visste att jag skulle upp i morse vid halv7 . Skjutsade grannen till sjukhuset , igår var han till  vc så de skickade remiss till sjukan för han hade fått brock , skulle akut opereras , så han fick stanna där. Ingrid ringde nu ikväll o sa att han var op. allt hade gått bra. Idag har båda sessorna varit o hälsat på , vad den minsta hade utvecklat sig bara på 1 o halv vecka , det går undan nu. Imorgon ska vi till hennes fest på Alnön.Alicia o Jens åker med oss. Sså det var allt så natt i natt ,vi höres.

Ovido - Quiz & Flashcards